Apple heq dorë nga karikimi me wireless

0
8

AirPower i Apple, për të rimbushur smartfonin me karikim nuk do të përdoret përkundrazi prodhimi i tij u ndërpre.

Në ditët e fundit, kompania Cupertino ka njoftuar zyrtarisht se e ka braktisur projektin, për shkak të pamundësisë për të arritur standardet e cilësisë së kompanisë.

Paraqitur në 2017 dhe me nisjen e planifikuar për 2018, AirPoëer pritej nga konsumatorët e Apple, por ata mund të llogarisin në alternativa të ndryshme për të karikuar telefonin e tyre pa këtë objekt.

 

Opsionet e para u shitën direkt nga Apple. Më e lira (45 euro) është matja e rrumbullakët dhe minimale e prodhuar nga Mophie, e pajtueshme në sajë të teknologjisë celulare Qi dhe fuqisë 7.5 Watt.

Me 10 euro më shumë ju merrni në shtëpi Belkin “Boost Up”, i cili ka një tregues të ngarkimit LED dhe punon edhe nëse iPhone ka një këllëf.

Gjithmonë Belkin prodhon një stil më elegant, të shtrenjtë (160 euro) dhe në gjendje për të karikuar edhe Apple Ëatch.

Ajo quhet gjithmonë “Boost Up” dhe vjen me dy “qarqe” vertikale në një bazë drejtkëndore. Pastaj ka një dalje USB-A për AirPods. Ekziston edhe një variant jo-wireless.

Duke lënë dyqan Apple, një zgjidhje interesante mund të gjendet në platformën crowdfunding Indiegogo. Është ngarkuesi i MongDa kineze, me një formë që kujton një anije kozmike dhe pak si tek filmi Batman.

Është kompatibil me të dy, iPhone dhe pajisje Android, dhe karakterizohet nga një sistem ftohës që e mban temperaturën e smartfonit nën 29 gradë.

Në këtë varg të çmimeve ka edhe mjete të tjera online, për shembull ato nga Anker dhe RavPoëer, të disponueshme si në formë të rrumbullakët dhe katrore.