“Arena Kombëtare” drejt përfundimit, njihuni me fazën e punimeve në brendësi të saj

0
10

Përmes një video në rrjetet sociale, Federata Shqiptare e Futbollit ka zbuluar se në cilën fazë janë punimet në impiantin e stadiumit “Arena Kombëtares”.

Fasada e jashtme ka marrë formë thuajse plotësisht, ndërkohë që po punohet për sistemimin e stolave dhe më pas shtrimit të tapetit të gjelbër.

Punimet po ecin me hapat e duhur, ku pritet që stadiumi i ri në kryeqytet të jetë i gatshëm për të pritur takimin eliminator të grupit H, mes Shqipërisë dhe Francës, i programuar për tu luajtur gjatë muajit shtator.