Armaldo “Maestro” largohet përfundimisht nga shtëpia e BBV 2, por a do të rikthehet Maestro me biletë kthimi?

0
58
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Publiku vendosi që mes Kristit, Luizit dhe Armaldos, ky i fundit të largohej nga shtëpia, duke hequr dorë nga çmimi i madh.

Luizi, Armaldo dhe Kristi ishin në nominim këtë javë. Ata u dënuan nga Vëllai i Madh pasi thyen një nga rregullat kryesore të programit, u futën njëkohësisht në tualet, gjë që ky format e ndalon në mënyrë kategorike.

Përmes një zarfi të zi që hyri në shtëpi javën e kaluar, Vëllai i Madh komunikoi se për shkak të thyerjes së rregullave, Luizi, Armaldo dhe Kristi do dërgoheshin në tre në televotim.

Maestro ka dhe nje mundesi kthimi me bileten e fatit te cilen akoma ai se ka perdorur dhe si dihet ne loje jane akoma disa bileta kthimi. Urojme qe Armando te kete nje bilete kthimi.

Shume nga publiku mendojne se Maestro ka nje bilete kthimi dhe qe sonte do te rikthehet ne loje perseri sepse eshte nje nga banoret me pozitiv dhe te pelqyer nga publiku.

A do e mbaje seeisht ne loje produksioni Maestron? Kjo mbetet per tu pare. Por Maestro do te mbahet mend shume nga gjithe publiku per humorin e tij te bukur dhe shakat e tij me Luizin.

Zjarr Tv Ad