Armir Shkurti zgjedh t’i urojë kështu nxënësit në ditën e pare të shkollës…Ka edhe një mesazh për Ministrinë e Arsmit

0
85
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

– Nxënës të dashur! Sot do të shpjegojmë pjestimin. 1 pjestim për 1. Pra: kemi 1 peshk, e ndajmë për një, çfarë bëjmë?

– …….- heshtje klasa

– Një pjestim për një, nuk e ndajmë. Pra e hamë gjithë peshkun për vete.

– Haaahaha – klasa

– Tani: një pjestim për dy?

– …….

– Pra: e pjestojmë për 2 do të thotë “e ndajmë në dy pjesë të barabarta”. Domethënë, gjysmën ti, gjysmën vëllai. Ose, pjestim për 4. Do të thotë që e ndajmë në 4 racione të barabarta. Atëhere: 1 pjestim për 8? Mateo?

– Po zysh?

– Çfarë bëjmë kur pjestojmë me 8?

– ……

– Hë pra! Peshkun që thamë e ndajmë në 8 pjesë të barabarta. Çfarë ndodh?

– Hapim restorant në Gjirokastër zysh!

Gëzuar vitin e ri shkollor! Suksese mësuesve dhe nxënësve! Sa më pak traplliqe ministrisë dge drejtorive arsimore!

Zjarr Tv Ad