Arrestohen 9 vajza shqiptare në Maqedoni

0
81
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Gjatë një aksioni policor prej orës 22:00 të natës së mbrëmshme deri në ora 04:00 të mëngjesit të sotëm gjatë një kontrolli policor janë arrestuar 26 femra të moshës prej 20 deri në 46 vjet në 5 hotele në Tetovë dhe Gostivar. Siç kanë informuar nga MPB, gjatë kontrollit në hotele janë gjetur 39 femra, prej të cilave 13 nga Maqedonia, ndërsa 26 kanë qenë të huaja.11 prej tyre janë nga Serbia, 9 nga Shqipëria, 4 nga Bullgaria dhe nga një prej Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Kosovës.

 

Zjarr Tv Ad