Arrestohet Hakeri i cili goditi politikanët në Gjermani

0
6

Revista gjermane Spiegel publikoi në faqen e internetit se një 20-vjeçar u arrestua, i dyshuar për një nga vjedhjet më të mëdha të të dhënave në historinë e Gjermanisë, e cila goditi qindra politikanë atje, u deklarua fajtor. Hetuesi i Zyrës Federale të Krimit Kriminal (BKA), i cili merret me rastin e tij, tha se i dyshuari deklaroi se nuk ishte në dijeni të shkallës së pasojave të veprimeve të tij dhe se për momentin asgjë nuk tregon ndonjë lidhje me shërbimet e huaja të sigurisë