Arrestohet në Londër themeluesi i Wikileaks

0
44

Themeluesi i Wikileaks Julian Assange është arrestuar mesditën e sotme. Arrestimi i tij është bërë në Londër, në ambasadën e Ekuadorit. Ai kishte marrë statusin e refugjatit 7 vite më parë.

Assange është i akuzuar nga Suedia për krime seksuale. Policia është shprehur se Assange është në paraburgim dhe do të dalë shumë shpejt para gjykatës.