Artan Hoxha shpjegon si vepruan atentatorët në autostradën Tiranë-Durrës:”Shkojnë si OFL dhe u nisin ‘formularin” plot me…”

0
4

Gazetari Artan Hoxha ka folur ditën e sotme për ngjarjet që kanë ndodhur ditët e fundit në autostradën Tiranë-Durrës, ku disa persona të paidentifikuar qëlluan me armë zjarri në drejtim të disa bizneseve.

Ai u shpreh se këto atentate janë gjoba që bizneset i vënë njëri-tjetrit, por edhe gjoba nga ana e trafikantëve.

“Kanë shkuar për t’i thënë biznesmenit aty që nuk ke paguar faturë. Siç shkon OFL për të dërguar formularin, por me plumba dhe ngaqë nuk kanë marrë përgjigje kanë marrë hapin tjetër. Bizneseve i vendoset gjobë nga bizneset e tjera”, tha Artan Hoxha.