Balluku del prapë LIVE: Çeta e politikës po merr peng aeroportin/Unë kam luftuar për hallet e tyre kur drejtoja AlbControl

0
87

Ne nje dalje publike Ministrja Balluku ka vende theksin tek rikthimi ne normalitet te institucionit me te larte ne vendit tone.Ajo eshte shprehur se :

Une kam luftuar per hallet e tyre kur drejtoja Albcontrol.Ata që duan të qëndrojnë le të qëndrojnë,ju që jeni  të aftë vazhdoni punën ,jeni të lutur të vazhdoni ,të tjerët nuk duan të operojnë dhe nuk ofrojnë shërbim ,keni brakrisur detyrën ,e kthyet AlbControlin në një dyqan lagjeje që e mbyll qepenin kur të doje .

Ndertesa do te merret ne ruajtje nga FNSH pasi ju që jeni bërë masha të politikës mund edhe të merrni aksione edhe më të rrezikshm- shpreh Balluku