Bananet e pjekura shumë luftojnë kancerin

0
832
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bananet janë fruta të cilat janë të pasura me vlera të shumta ushqyese dhe plot kalium.
Sipas një studimi të realizuar nga ekspertët japonezë, bananet tepër të pjekura prodhojnë substancën “TNF” (Tumor Necrosis Factor) ose Faktori i Tumorit Nekroze, që ka aftësinë të luftojë kundër qelizave të cilat nuk sillen në mënyrë normale.
Me pjekjen e saj, brenda bananes formohen disa pika të errëta. Sa më shumë pika të ketë, do të ketë më shumë qeliza të cilat forcojnë sistemin imun.
Po ashtu, bananet janë shumë të shëndetshme edhe për tretjen e ushqimit, sepse sheqeri absorbohet shumë lehtë

Zjarr Tv Ad