Bankers nuk i ka dhënë paratë e tokës, 55-vjeçari kërcënon se do të hidhet nga shtylla

0
5

Një 55-vjeçar ka zgjedhur një mënyrë ekstreme të të protestuarit pasi kompania Bankers nuk i jep lekët e tokës. Vasil Suku nga Marinza ka hipur në majë  të një shtylle dhe kërcënon se nëse kompania nuk i jep lekët e tokës do të vetëvritet. Nuk pranon të zbresë pa marrë një konfirmim për dëmshpërblimin e pronës.