Barcoleta e ditës: Qeraxhiu, polici dhe virusi…

0
1413

– Alooo! Ju lutem kam një urgjencë! Një person këtu ka dhembje fyti përpëlitet përtokë dhe nuk merr frymë, a ka coronavirus

– Ju lutem merrni 127- ën! Ata merren me coronavirusin!! Neve jemi policia…

– Juve, juve ju dua!

– Ore zotëri! Nëse i dhemb fyti, nuk merr frymë, përpëlitet ….ka shumë mundësi ta ketë!

– Mos! Ma ka ngjitur maskarai!

– Po sa kohë ka i sëmuri në atë gjendje?

– Nja 5 minuta! Është ai që i kam dhënë dyqanin me qera. Erdhi e më tha: ” Ka thënë kryeministri të mos e paguaj qeranë”. Unë e kapa vetëm paaak fare prej fyti dhe padashje e shtrëngova shumë…..

 

Nga Armir SHKURTI