Basha, kryeministrit të Italisë: S’mund të lejojmë më që për shkak të një njeriu, të izolohet një vend i tërë!

0
22

Kryetarii i opozitës Lulzim Basha ka dhënë detaje nga takimi që ka pasur dje me Kryeministrin e Italisë, z. Giuseppe Conte në Tiranë.

Basha tregon sot në Fb: “Gjatë takimit me Kryeministrin e Italisë, z. Giuseppe Conte, e falenderova për kontributin që vendi i tij ka dhënë veçanërisht në luftën ndaj krimit, lëndëve narkotike dhe sigurisë për vendin tonë. Nuk mund të lejojmë më që të na sundojë krimi dhe paligjshmëria. Nuk mund të lejojmë më që për shkak të një njeriu, të izolohet një vend i tërë! Koha për ndryshim!” nënvizon ai në përfundim.