Basha niset drejt qendrës së protestës tek kryeministria

0
1

Kryetari i PD-së Lulzim Bas është nisur nga selia e partisë i shoqëruar nga qindra studentë të vendeve të BE-së, për ju bashkuar me protestuesit në Bulevard.

Së bashku me qindra qytetarë të tjerë, Basha dhe drejtuesit e tjerë të PD-së po i bashkohen protestës.