Basha takon nënat dhe gratë në Fier: Ditë më të mira do vijnë, duhet të jemi bashkë

0
33

Kryetari i PD, Luzlim Basha ishte në Fier, ku u takua më disa  gra dhe nëna të këtij qyteti.

Basha thotë se ato përballen çdo ditë me vështirësi.

Edhe pse në kushtet e mbijetesës, shprehet kreu i PD, ato janë me kurajo dhe dinjitet, por edhe me shpresë se ditë më të mira do vijnë për to dhe për familjet e tyre. Sepse fierakët dhe gjithë shqiptarët meritojnë të nesërme më të mirë, thotë Basha.

Lulzim Basha: Këta s’kanë vesh për të dëgjuar. Këta nuk kanë zemër për ti kuptuar problemet tuaja. Këta e kanë mendjen vetëm për të zhvatur. Do ta kalojmë edhe këtë, vetëm duhet të jemi bashkë sepse kur jemi bashkë nuk ju cënon njeri.