Basha: Të shpallet gjëndja e emergjencës së fatkeqësisë natyre në të gjithë Shqipërinë

0
27

Kryetari i PD-së Lulzim Basha i bën thirrje kryeministrit Edi Rama të shpallë gjëndjen e emergjencës së fatkeqësisë natyre në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe të urdhërojë menjëherë mbylljen e çdo biznesi me prani të madhe dhe të dendur punonjësish.

“Këto janë hapa që shpëtojnë jetë dhe koha për të vepruar është tani” u shpreh Basha ne nje deklarate per median sot pasdite.