Bashkia e Shkodrës pranë familjeve në nevojë këto ditë dimri! (Video)

0
23
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pranë familjeve më në nevojë! Edhe në këto ditë të ftohta dimri, vazhdojmë mbështetjen! Me strukturat tona në territor, kemi bërë evidentimin e familjeve më në nevojë dhe sot, 42 familje me të sëmurë në shtëpitë e tyre, kanë marrë pako ushqimore.

Është një proces i panderprerë nga Bashkia e Shkodrës 3 vitet e fundit që do të vazhdojë edhe në vitet që do të vijnë.

#PraneFamiljeveNeNevoje
#NjesiaAdministrativeShosh
#BashkiaShkoder

Zjarr Tv Ad