Bashkia e Tiranës rikonstrukton rrugën “Zef Serembe” në zonën e Tufinës

0
7
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Për shumë vite, banorët e ardhur kryesisht pas viteve ’90 kanë vuajtur mungesën e një rruge.

Në verë pluhuri, e në dimër balta, janë pikërisht këto vështirësitë që banorët e kësaj zone hasnin gjithmonë.

Krahas investimeve madhore, Bashkia e Tiranës ka vijuar punën edhe për ndërtimin dhe rikonstruksionin e rrugëve në periferi.

Brenda një kohe të shklurtër Bashkia e Tiranës bëri të mundur ndërtimin e rrugës së re “Zef Serembe” duke përmirësuar ndjeshëm jetesën e komunitetit në zonën e Tufinës.

Por tashmë ky makth ka marrë fund dhe banorët do të mund të komunikojnë me pjesën tjetër të Tiranës më mirë dhe më shpejt, ndërkohë që nuk do të duhet më të çonin çdo muaj për kontroll automjetet e tyre tek tekniku.

Gjatë këtyre katër viteve, Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë në 50 blloqe çdo vit.

Zjarr Tv Ad