Beqaj: 660 milionë lekë për modernizimin e “Traumës”

0
840
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Beqaj: 660 milionë lekë për modernizimin e “Traumës” Salla të reja kirurgjikale, aparatura të ekografisë dhe pajisje të tjera mjekësore do ti shtohen logjistikës aktuale të Spitalit Universitar të Traumës falë investimit me vlerë 660 milionë lekë që parashikon fuqizimin dhe modernizimin e mëtejshëm të këtij institucioni.  Punimet e nisura së fundi përfshijnë konkretisht ndërhyrjet në pjesën që do të jetë i gjithë poli i imazherisë për pacientët e shtruar në spital, ndërkohë që parashikohen edhe ndërhyrje në urgjencë, në sallat e operacioneve, por edhe për përmirësimin e ndjeshëm të sistemit elektrik dhe atij të aspirimit, duke instaluar një sistem të ri dhe bashkëkohor aspirimi të ajrit me filtra antimikrobikë.///beqaj-trauma

beqjaa

Zjarr Tv Ad