Beqaj: Investim 185 mlm lekë për reanimacionin në spitalin e Beratit

0
433
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Beqaj: Investim 185 mlm lekë për reanimacionin në spitalin e Beratit

Duke nisur nga fillimi i vitit të ardhshëm, spitali rajonal i Beratit do të ketë gati një sallë të re të reanimacionit.Punimet janë drejt fundit ku ka përfunduar faza e rikonstruksionit, ndërsa pritet edhe instalimi i pajisjeve mjekësore.Janë rreth 185 milionë lekë që janë investuar për ndërtimin edhe për pajisjet mjekësore.Ky shërbim do të ketë 6 njësi dhe me mundësinë për të shkuar deri në 8, ndërsa do të jetë i kompletuar me të gjitha pajisjet e domosdoshme mjekësore.///

Zjarr Tv Ad