Berisha: Edvin, nuk ka ujë dhe solucion që të zbardh shpirtin e zi

0
4

Një ditë pas protestës madhështore të opozitës së bashkuar, punonjës të shumtë janë parë sot para kryeministrisë për të pastruar fasadën e bojatisur prej qytetarëve.

Edi Rama, i tmerruar prej bojës, ka marrë sot mjete speciale për të hequr shenjat që protestuesit i lanë në dritaret e zyrës së tij.

Por nuk ka munguar as reagimi i ish kryeministrit Sali Berisha.

“Fallangat e Vasal Kimikut po pastrojnë fasadën e ndërtesës së kryeministrisë.

Le t’iu themi miq këtyre mjeranëve, se mermerin dhe mund ta lajnë por fytyrën dhe shipirtin katran të zi të Edvinit nuk ka ujë as dhe solucion shpëlares në botë që ta zbardhin!”, shkruan ish kryeministri Berisha.