Berisha kërkon fjalën dhe bllokon “Foltoren”, Garda e rrethon

0
44
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ka nisur me debate seanca në Kuvend, ku Sali Berisha kërkon të marrë fjalën dhe ka bllokuar foltoren.

Berisha së bashku me deputetët e grupit të tij, janë ngritur dhe kanë bllokuar Kuvedin, ndërsa Garda e ka rrethuar.

Ish-kryeministri ka kërkuar fjalën që t’i përgjigjet Taulant Ballës, i cili tha e ka cilësuar si përfaqësues të Vladimir Putinit në Shqipëri. Balla ka thënë se është i gëzuar që një person non grata nuk lejohet të investojë në portin e Durrësit.

“Deputeti që sapo foli. Foli 7 minuta më shumë sesa i takon me rregullore. Përcaktohet vetëm 3 minuta. Është një tallje me publikun. Një turp që ky kuvend duhet të ndalet, se një non grata që ka filluar të bredhi dhe të njihet me partnerët e birucave të vij këtu e të bëjë pis duke shkelur rregullorene kuvendit” tha Balla.

Si edhe javën e kaluar Berisha ka hyrë dhe ka nisur të flasë nga “facebook”.

Zjarr Tv Ad