Berisha merr drejtimin e PD/ Apeli vendos pro Rithemelimit

0
218
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Gjykata e Apelit ka dhënë vendimin për vulën duke njohur Sali Berishën, si kryetar të Partisë Demokratike.

Pasi dëgjoi parashtrimet dhe argumentet e palëve të përfshira në konfliktin dyvjeçar, trupa gjyqësore vendosi që “pronësia” e vulës dhe logos së PD-së i përket grupit të Rithemelimit, i drejtuar nga ish-kryeministri.

Vendimi i trupës gjykuese, i cili përbëhet nga Alma Ahmeti, Iliba Bezati dhe Elona Toro, është i formës së prerë duke i dhënë fund pas 3 vitesh betejës ligjores në dyert e gjykatës për fatin e partisë më të madhe opozitare në vend.

Zjarr Tv Ad