Berlusconi kundër projektit për shembjen e stadiumit San Siro

0
2

Është një jo e prerë, ajo e Silvio Berlusconi në lidhje me shembjen e stadiumit “San Siro”, sikurse parashikohet nga projekti i fizibilitetit të prezantuar nga “Inter” dhe “Milani” në komunën e Milanos.

“Jam krejtësisht kundër, është diçka pa kuptim”, thekson ish-presidenti i Milanit.

“San Siro mund të përdoret për evente të tjera, është në zemër të të gjithë milanistëve, milanistëve dhe internistëve, që kanë për zemër futbollin”.

“Kjo është diçka absurde vetëm ta mendosh. Si mund të shembet një vend që ka bërë të drithërojnë zemrat e zi kaltërve dhe milanistëve për dekada dhe ku kemi arritur shumë fitore. Edhe zemra kërkon pjesën e saj”, vazhdoi Berlusconi.