Bestytnitë / Ja çfarë ndalohet të bëni ditën e martë

0
62
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shqiptarët shquhen si popull që i pëlqen bestytnitë.

Janë të shumta ato dhe ndryshojnë në varësi të zonave.

Pra zona të ndryshme kanë interpretime të ndryshme.

Për ato që do flasim sot është dita e martë.

Flitet se zoti krijoi të ligën, të keqen ditën e martë dhe për këtë arsye ato ndalojnë shumë gjëra.

Si pasojë e kësaj ndalohet:

Çdo vizitë sepse nuk mund të vizitosh dikë në ditën e krijimit të së keqes. Gjithashtu ndalohet edhe:

Prerja e thonjve

Blerja e dhuratave

Fejesa

Martesa

Edhe pse duken të çuditshme ka njerëz të cilët i praktikojnë këto

Zjarr Tv Ad