Betohen 3 deputetët e rinj, shkon në 102 numri i ligjvënësve

0
9

Betohen tre deputetë të rinj të Parlament. Pasi është konkluduar se KQZ ka vepruar në përputhje me Kushtetutën, tre deputetë nga lista e kandidatëve të Partisë Demokratike kanë bërë betimin në seancën e sotme plenare.

Tre deputetët e rinj janë Korab Lita, nga lista e Tiranës, Arlind Çarçani në Korçë dhe Halil Jakimi në Dibër.

Me tre deputetët e rinj, numri i ligjvënësve në Kuvend shkon në 102.

Deputetët e rinj të betuar në Kuvend, nga radhët e LSI:

Ylli SHehu
Enver Rroshi
Aurora Mara
Edmond Rrushi
Elda Hoti

Edlira Hyseni

Ediola Braha
Ralf Gjoni
Nimet Musaj
Enada Kapllani

Deputetët e rinj të betuar në Kuvend, nga radhët e PD:

Majlinda Halilaj
Alban Zeneli
Ligoraq Karamleo
Lefter Maliqi

Korab Lita

Arlind Çarçani

Halil Jakimi