Bie borë për herë të parë këtë vit, ARRSH: Makinat që kalojnë në këtë rrugë të kenë kujdes

0
44

Autoriteti Rrugor Shqiptar, ARRSH me anë të një njoftimi me anë të rrjeteve sociale shkruan se ka rënë bora e parë për këtë vit.

ARRSH thotë se dëbora e parë ka rënë në Qafë Mali të Fierzës. Po ashtu, ARRSH shprehet se të gjithë qytetarët ëqë lëvizin në këtë aks rrugor, duhet që të kenë kujdes, pasi terreni paraqitet problematik.

Njoftimi i ARRSH:

Filluan reshjet e para për këtë vit 🌨

👉Pamje përgjatë aksit Qafë Mali-Fierzë, trashësia momentalisht ka arritur në 10 cm.

❄️ Sapo filluan reshjet, u morrën menjëherë masat e para 👨‍🔧të mirëmbajtjes dimërore 🚜 nisi puna për pastrimin dhe hedhjen e kripës.

⚠️Automjetet që zgjedhin të kalojnë këtë aks të tregojnë kujdesin e duhur, të reduktojnë shpejtësinë 🚘 dhe të respektojnë rregullat e qarkullimit ✳️