Belind Këlliçi dhe mbështetësit e Berishës zhvillojnë mbledhje në zyrën e PD-së në Berat

0
7997
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditën e sotme në selin e PD-së  në Berat u organuza një takim, ku morën pjesë kryesia e PD-së dega Berat si dhe përfaqësues e grupseksioni në rang qarku përkrahës së  Berishës.

Në këtë takim u shtrua si platformë proçesi i ristrukturimit të PD i cili filloi në janar dhe mbaron muajin që vjen.

U shtrua si propozim zgjedhja kandidaturat rizgjedhjet për forume e PD-së rrethe. Belind Këlliçi është shprehur se duhet të jemi të hapur janë të pranishëm për të marrë pjese në zgjedhje.

Belind këlliçi i dërguar i punës në komisionin provizor në degën e Beratit. Ky takim pa pranine e mediave. Sipas burumeve te brendshme, dhe deputeti i PD Tomor Alizoti është përkrah tyre.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...