Bledi ironizon Efin, Kiarën dhe Ronaldon: 3 Luizë të vegjël

0
52
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bledi, Efi, Kiara dhe Ronaldo janë në nominim dhe njëri prej tyre do të lërë sonte shtëpinë. Gjatë një bisede me Kristin, Bledi i ka tre të nominuarit tjerë si “3 Luizë të vegjël”.

Kristi: Efi është treguar lojtare e dobët shumë

Bledi: Më ka zhgënjyer

Kristi: Kurse Kiara s’po bën asgjë, rri kot te Luizi

Bledi: Kemi një Luiz, por kanë dashur dhe tre Luizë të vegjël.

Kristi: Jo në të njëjtin nivel, i ke në nivel të ulët shumë dhe pa guxim.

Zjarr Tv Ad