Bllokohen 115 familje në Dibër nga dëbora

0
3

115 familje në Tërnovën e Madhe dhe në Tërnovën e Vogël kanë mbetur të bllokuara nga dëbora në ditët e fundit. Temperaturat e ulëta kanë shkaktuar probleme si mungesa e ujit, për shkak të ngrirjes së tubacioneve. Temperaturat gjatë natës në Bulqizë kanë shënuar vlerat minimale -14 gradë celcius.