Braimllari: Banorët e Barçit të Korçës pa ujë e pa rrugë nga qeverisja e dështuar klienteliste e Ramës

0
14

KORÇË– Ditët e fundit, ish- deputeti i LSI-së, Endrit Braimllari është zhvendosur në Korçë, sipas së cilit është braktisur nga qeveria.

Ai thotë se banorët e Barçit të Korçët prej kohësh vuajnë mungesën e infrastrukturës dhe ujit të pijshëm, pasi “Rilindja i ka harruar për interesa klienteliste”.

“Banoret e Barçit te Korçes po perballen me mungesen e infrastruktures dhe ujit te pishem si pasoje e nje qeverisje te deshtuar klienteliste dhe fasade te Rilidjes. Edi Rames dhe kukullave te tij nuk i interesojne problemet e perditshme te qytetareve por vetem politika e fasades.

Qytetaret perveçse mungeses se vendeve te punes, kostos se larte te jetes, mungeses se investimeve ne bujqesi, falimentimin e biznesit te vogel dhe te mesem, largimin e te rinjve nga vendi sot duhet te kthehen shume vite pas. Mungesa e infrastruktures dhe ujit te pishem eshte kthyer ne nje problem serioz per jeten e perditshme. Koha e rilindjes fasade ka marre fund. Eshte koha e sherbimit qytetar per te kthyer shpresen dhe besimin ne vend”, shkruan Braimllari.