Breshër sa një top tenisi në Australi

0
5

Një stuhi katastrofike ku kokrra e breshërit ishte sa një top tenisi goditi Australinë duke lënë gati 20 mijë banesa pa energji.

Mijëra makina u dëmtuan nga breshëri pati dhe rrugë të bllokuan për nga rrëzimi i pemëve.

Stuhi preku banesa të shumta në Queensland të cilat u dëmtuan në çati dhe dritare

Këshilli i Siguracionit i Australisë e quajti stuhinë katastrofike duke deklaruar se kishte marrë 5 mijë telefonata për dëmtim makine, shkruajnë mediat vendase.