Çahet kordoni i policisë, reagon presidenti Meta

0
12

Pas çarjes së kordonit të policisë ka reaguar presidenti Ilir Meta. Presidenti Meta bën thirje që eliminohen konfrontimet dhe të vijohet protesta në mënyrë paqësore.