Cakaj shkarkon ambasadoren shqiptare në Athinë

0
20

Gent Cakaj, ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme ka shkarkuar ambasadoren shqiptare në Athinë. Së bashku me të, Cakaj ka shkarkuar edhe të gjithë stafin e ambasadës shqiptare në Athinë përfshi edhe ambasadoren. Mësohet se shkarkimet e bëra nga Cakaj kanë ardhur si pasojë e performancës dhe shërbimeve të dobëta ndaj komunitetit shqiptar.Ndërkohë, mësohet se Cakaj do ta zëvendësojë ambasadoren e shkarkuar Ardiana Hobdari me Luela Hajdaragaj. Ministria e Jashtme i ka propozuar presidentit Ilir Meta emrin e Luela Hajdaragaj si ambasadore e re e Shqipërisë në Athinë.