ÇDO DITË E MË SHUMË MEDIA TË HUAJA REFEROHEN PËR LAJMET TEK ZJARR TELEVIZION

1
3387
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Mediat e rëndësishme në mbarë botën për të pasqyruar realitetin në Shqipëri i referohen ekranit të Zjarr Televizion dhe veçanërisht emisionit 360 Gradë. Së fundmi ështe edhe prestigjiozja ABC news në Amerikë që lajmin e ngritjes së statujës së Hillari Klinton në Sarandë e merr nga ky ekran. Çdo ditë e më shumë media të huaja marrin lajmet nga Zjarr Televizion. Më poshtë do gjeni videon e ABC News dhe videon origjinale të Zjarr Televizion

 

Video Orgjinale

 

 

Zjarr Tv Ad