Celibashi takon shefen e OSBE: Vlerësova gjetjet e raportit të ODIRH

0
92
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Ilirjan Celiabashi ka zbardhur takimin me shefen e misionit të vëzhguseve të OSBE/ODIHR, Audrey Glover. Ai thotë se gjatë këtij takimi kanë biseduar për  ecurinë e procesit zgjedhor dhe gjetjet e misionit të OSBE në konkluzionet e Raportit të Zgjedhjeve, njëkohësisht ka deklaruar se  KQZ është e gatshme për të plotësuar çdo rekomandim për administrimin e zgjedhjeve të OSBE/ODIHR që do të shprehet në raportin përfundimtar.

Zjarr Tv Ad