Çelja e negociatave, Kryemadhi: Lajm shprese për Shqipërinë

0
95

Për Monika Kryemadhin, kryetaren e LSI, vendimi për hapjen e negociatave është një lajm shprese për  për Shqipërinë dhe shqiptarët.

“Tashmë puna duhet të vazhdojë me plotësimin e kushteve, paralelisht me punën për të mbrojtur shëndetin dhe jetën e qytetarëve tanë në këto kohë të vështira”, shkruan Krymadhi në Facebook.