Çfarë po ndodh mes Florit dhe Fifit? Publikohen ‘screenshots’ të mesazheve

0
39

Fifi dhe Flori nuk e ndjekin më njëri tjetrin në Instagram, këtë e kemi ditur por ajo çfarë na ka perzier mendjen është se a vazhdojnë ata të dy të kenë kontakte në mes vete.

Edhe pse Fifi ishte shprehur se beson në dashurinë e Florit ndaj saj, ky i fundit ka postuar një fotografi me disa mesazhe ku për fifin thuhet se është një cope mishi me dy sy.

Nuk dihet se a ishte ai që e dergoi mesazhin, apo mbrojtësi i Fifit në këtë rast.