Çlirimi i Tiranës, Basha: Reflektim për të mos lejuar rivendosjen e diktaturës parti-shtet- krim!

0
6

Në ditën e Çlirimit të Tiranës, kreu i PD, Lulzim Basha kërkon reflektim për të mos lejuar me asnjë çmim rivendosjen e diktaturës parti-shtet- krim.

Në një status në Facebook, duke nderuar intelektualët dhe patriotët, Basha shkruan:

“Nderim përjetë intelektualëve dhe patriotëve të shquar të masakruar në valën e terrorit anti-kombëtar komunist në Nëntor 1944. Sakrifica sublime e mijëra shqiptarëve që u vranë me dhe pa gjyq nga regjimi komunist, kërkon reflektim dhe veprim për të mos lejuar me asnjë çmim rivendosjen e diktaturës parti-shtet- krim!”