Çojeni Silvin në vëndin që I takon

0
857
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

ismerdrishtiNë kohën kur pretendojmë të hymë në Europë dhe kërkojmë të drejta të barabarta mes meshkujve dhe femrave mendoj se ka ardhur koha që Silvi Zhuri të trajtohet njëlloj si burrat. Pra me dy fjalë meqë të gjithë luftojmë për të drejta të barabarta mes meshkujve dhe femrave nuk ka pse Silvi Zhuri të trajtohet ndryshe nga burrat. Meqenëse u kap unë propozoj që tani të futet si deputete në parlament ne vëndin e lënë bosh dhe pastaj pas dy vjetësh të japë dorëheqjen. Vëndi ështe bosh. Nuk e kuptoj pse jo… I plotëson të gjitha kushtet për të qënë pjesë e këtij parlamenti të nderuar dhe të na bëjë ligje sëbashku me kolegët e saj.

nga Ismet Drishti

11988564_10206421098399448_1781287480385988428_n

Zjarr Tv Ad