COVID 19/ Nënkryetarja e LSI, Xhixho bën xhestin human: Ndihma për 30 familje në nevojë

0
74

Nënkryetarja e LSI-së, Erisa Xhixho ka vendosur të bëjë një xhest human në këto ditë të vështira të izolimit, sidomos për familjet në nevojë. Ajo ka shkuar vetë te 30 familje në nevojë në njësinë Nr.2 duke ju shpërndarë ushqime.

STATUSI I PLOTE

Të dashur miq, në këtë situatë shumë të vështirë që po kalojmë si pasojë e epidemisë së #coronavirus unë vendosa të ndihmoj 30 familje në Njesinë Bashkiake Nr.2 në Tiranë.
Duke respektuar të gjitha rregullat e higjenës, distancimit social, dhe oraret e kufizuara të levizjes.

Uroj tju frymezoj sado pak për të ndihmuar ata që kanë më shumë nevojë keto kohë e që vuajnë perveç izolimit dhe varferinë, urinë e papunësinë.
Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona.

Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne.