Cristiano Ronaldo indian “çmend” tifozët

0
6

Thuhet se ai nuk ka një të dytë, por pasi të shikoni këtë djalosh mund ta keni gabim.

Bëhet fjalë për Biwar Abdullah, por të gjithë e ngatërrojnë me yllin e futbollit botëror, Cristiano Ronaldo. Fytyra dhe tiparet fizike janë aq unike me të, saqë të shumtë janë tifozët që e ndalojnë në rrugë për të shkrepur një fotografi me të.

“Shumë njerëz më thonë se unë dukem si Cristiano Ronaldo, përkundër faktit se unë jam arab, kurd. Gjëja e rëndësishme është që unë ta takoj një ditë,” -tha Abdullah për “Yahoo! Sports”.

Për t’i ngjarë edhe më shumë Ronaldos, 25 vjeçari shpesh vesh fanellën e Juventusit, ndërkohë që  talenti i tij në fushën e futbollit lë shumë për të dëshiruar.