Degjeneron debati/ Kalaja: Nuk më zhvesh dot mua! Inxhinieri Meçe: Do ta heq xhaketën, jam qullur fare

0
876
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Aktivistja Adriana Kalaja dhe inxhinieri Arben Meçe kanë qenë të ftuar mbrëmjen e sotme në një panel televiziv, ku është diskutuar marrëveshja për transformimin e Portit të Durrësit. Mirëpo, teksa të dy debatonin, diskursi i bisedës ka marrë një rrjedhë tjetër.

Meçe: U bërë e bezdisshme.

Meçe: Do ta he xhaketën m, do ta heq edhe xhaketën, sepse faktet janë që do t’i zhveshim këtu.

Kalaja: Ju të zhveshurën e keni problem se keni kryetarin e partisë. Mua nuk ma heq dot xhaketën t’i zotëri as nuk më zhvesh dot.

Meçe: Do ta heq moj do ta heq

Kalaja: Ti je i zhveshur bashkë me kryetarin tënd, se kryetarin tënd kemi parë cullak ne.

Meçe: Edhe unë moj edhe unë. Do kem qef të zhvishem para teje. Po xhaketën do ta heq sot.

Kalaja: Xhaketën s’ma heq dot mua se ti je I zhveshur që kur del nga shtëpia.

Meçe: Unë jam I zhveshur por jam qullur fare. Sot do ta heq xhaketën ty.

Kalaja: Je i zhveshur bashkë me kryetarin tënde, mua s’më zhvesh dot. S’më afrohesh dot se ta kam thënë, e di sa larg jemi.

Zjarr Tv Ad