Degradon debati, Kristi kèrcèńôń për dhunē fizike Luizin. E papranueshme a do të marrë masa produksioni (VIDEO)

0
152
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kristi dhe Luizi janë ndeshur në një dèbàt vërtet të shëmtuar. Kristi i është afruar fizikisht Luizit edhe pse ky i fundit është munduar ta ftillojë.

Luizi: “kështu e keni në Belgjikë, afroheni me t’ardh era e gojës me ba presiοn? Po ik tani…”
Kristi që ftillohet dhe e pyet: “si si? Jo unë nuk po të bëj presiοn, unë po të them…”.

Luizi: “po shtyu pra”
Kristi: “jo nuk do shtyhem. Ta kuptosh shumë mirë, për marrëdhëniet e mia këtu ti nuk do flasësh më!”

Luizi: “do flas sa të mundem.”
Kristi: “si? Bëje edhe njëherë këtë gabim, vazhdo. Ky përdor interesin që ka për Big Brother, e përdor për të më vënë mua në pozitë të vështirë me Keisin.”

Banorët u dukën të shqetësuar dhe Qetsori hyri në mes për ti qetësuar. Ndërkohë që banorët e tjerë nuk u pajtuan me Kristin.

Ky gjest i Kristit eshte i papranueshem dhe duhet te merren masa menjeher nga produksioni sepse nuk mundet qe ne nje loje si BBV qe ndiqet nga shume mosha te ndryshme te arrihet deri ne perdorimin e dhunes dhe kercenimeve.

Nje situate e tille me pare ka cuar qe Arbana ti terheqe vemendje per perjashtim Luizit ne prime kur u largua nga shtepia e BBV Efi dhe Luizi nuk u permbajt ndaj Dea Michelle.

Zjarr Tv Ad