Deklarata e Dvoranit, Blushi: Nga një dhunues i Kushtetutës nuk presim asnjë reflektim

0
13

I pyetur nga mediat lidhur me deklaratat e z.Dvorani, zëdhënësi i Presidentit të Republikës, z.Tedi Blushi sqaron se: Nga një dhunues me dashje i Kushtetutës dhe i ligjit, i mirëdokumentuar, i provuar dhe përsëritës në shkeljen e tyre, nuk presim asnjë reflektim publik. Ne do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me organin e akuzës për të vendosur drejtësinë në vend. Ky proces do të jetë i hapur dhe transparent për opinionin publik vendas dhe ndërkombëtar, për të ndaluar kapjen totale të institucioneve të drejtësisë, përmes kapjes së Gjykatës Kushtetuese, institucionit më të rëndësishëm që garanton funksionimin e shtetit të së drejtës në Republikën e Shqipërisë.