DEKLARATA E RAMËS ËSHTË VEPËR PENALE DHE AI RREZIKON 5 VJET BURG (NENI 267 I KP)!

0
29


Nga Avokati Altin Goxhaj
“Neni 267 i Kodit Penal: Përhapja e informatave të rreme që ngjallin panik”
Kjo deklarata “e çmendme” e Edit se do u ndalohet hyrja në BE & SHBA e njerëzve që do kundërshtojnë farsën “zgjedhore” është pjesë e strategjisë qeveritare për të frikësuar qytetarët me mashtrim (e thënë nga kreu i Qeverisë publikisht e rrit efektin në maksimum) është vepër penale pasi përhap panik dhe ndëshkohet plot 5 vjet sipas Kodit Penal!!! Për shkak të peshës zyrtare, mjeteve të përhapjes dhe kontekstit, dënimi është maksimal!

NENI 267
“PËRHAPJA E INFORMATAVE TË RREME QË NGJALLIN PANIK
Përhapja e informatave apo njoftimeve të rreme, me fjalë, me shkrim apo me çdo mënyrë tjetër, me qëllim që të ngjallë një gjendje pasigurie dhe paniku te njerëzit, dënohet me gjobë ose me burgim gjer në pesë vjet.