Dënimi i Saimir Tahirit, ja si e komenton ambasadori i Bashkimit Europian

0
46

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca është pyetur në lidhje me dënimin e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

Duke sjellë përvojën e tij si ish-prokuror, Soreca zgjodhi të mos flasë për këtë temë. Sipas tij nuk mund të bëhen komente mbi një vendim  gjykate pa njohur thelbin e dosjes.

“Si një ish prokuror do të shikoj dosjen dhe më pas do i komentoj. Nuk mund të komentoj vendimin pa lexuar dosjen”-tha Soreca.