Dënohet me 22 vite, shqiptari nuk e dinte

0
34
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Sipas “La Nazione”, shqiptari ishte kreu i një organizate që merrej me drogë, kryesisht aktive në vitin 2006 midis Milanit, Firences dhe Reggio Emilia. Në atë kohë, u konfiskuan 10 kilogramë heroinë, 2 kilogramë kokainë dhe 1 kilogram hashash. Shqiptari 38-vjeçari nuk ka pasur asnjëherë dijeni për gjykimin apo dënimin e tij. Sipas të njëjtës gazetë, pritet të bëhet një proces gjykimi, i shkallës së dytë. Personi i dënuar, ka qenë në Shqipëri për pak kohë.

Zjarr Tv Ad