Denoncimi i prindërve: Përveç librave na detyrojnë të blejmë fletoret e punës

0
404

Problematika e shitjes së librave shkollorë vijon dhe këtë vit, dhe përditë prindërit denoncojnë raste abuzimi me çmimet.

Kësaj here bëhet fjalë për fletoret e punës, elementët shtesë në një paketë librash, që prindërit thonë se punonjësit në pikat e shitjeve japin më shumë të tilla se libra.

Shumë prej tyre në Patos shprehen se është kushtëzuar blerja e librit në rast se nuk blihet dhe fletorja.

 “Nga 5 libra që ka vajza kemi marrë deri tani 12. Kemi edhe gjysmën e tyre për të marrë,”-ka thënë një prind