Denoncon gazetarja: Boja në gisht pas votimit fshihet lehtësisht me një letër të lagët

0
125
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Si shumë qytetarë edhe gazetarja e njohur Erla Mëhilli ka shkuar dhe ka hedhur votën e saj në Tiranë, në qendrën e votimit, Akademia e Arteve.

Gazetarja ka bërë një denoncim, ku tregon se gishti ku lihet shenja për të treguar se ke votuar një herë, mund të fshihet lehtësisht me një letër të lagur.

Kjo tregon se një shenjë e procesit ka dëshuar, por që normalisht nuk është aq e lehtë që një person të rikthehet dhe të hedhë votën për herë të dytë.

Të njëjtin denoncim e ka bërë edhe Kryetari në Partia Demokratike Dega Durrës, Joni Myshketa.

Zjarr Tv Ad